Teaterlabyrinter

Teaterlabyrinter er en ramme, der inviterer til en anderledes rejse.

I modsætning til traditionelle teaterforestillinger, hvor man passivt sidder og lader sig underholde, så er performancelabyrinterne en anderledes måde at opleve med hele sanseapparatet på. Man tvinges op af teaterstolens tunge dyb og får aktiveret ikke bare se- og høresansen, men også føle- og lugtesansen sættes i gang.

De uforudsigelige labyrinter er bemandet af dygtige børneskuespillere, og man guides igennem en rejse, hvor man oplever den historie, der fortælles. Børnene arbejder sammen med professionelle kunstnere om iscenesættelsen af de forskellige rum, så de indeholde teater med både lys, lyd og billedkunst. Alle rum kædes sammen til en sammenhængende labyrint, som publikum ledes igennem af en guide. Publikum lukkes ind i grupper på 8-10 personer af gangen og bevæger sig gennem rækken af rum. En forestilling varer ca. 40 minutter, og publikumsgrupperne lukkes ind hver 20. minut.

Børne- Kulturpiloterne har lavet teaterlabyrinter på mange forskellige beliggenheder. Under Urbanplanen ligger 800 kvadratmeter kældergange, der har været omdannet til en kæmpe teaterlabyrint, men også et lukket supermarked i Solvangcentret og et nedlagt beboerhotel på Remisevej har lagt rammer til skæbnerne ombord på Titanic, opdagelsesrejsen hvor Columbus genopdagede Amerika, kærligheden mellem Romeo og Julie, gys og spænding og Salvador Dali.

Vi turnerer gerne med teaterlabyrinterne, så hvis I har lyst til at få fortalt en historie som en sanselig rejse, så kontakt os endelig. Måske er det i Jeres by, at eventyret opleves næste gang.

Se billeder fra vores mange forskellige labyrinter HER